Missat samtal och annat tjafs

Okej nu vill jag bara skriva av mig lite, skulle vart på gruppterapi idag men jag orkade inte eftersom jag vart sjuk i en vecka.

Känner mig lite skyldig och skamsen borde kanske tvingat mig dit...

Frank (min hund) ligger under bordet och slickar på min fot och så fiser han oxå -.-

Jag e så jäkla torr i munnen! Knarkar halstabletter men det hjälper inte direkt, kan inte stjälpa i mig vatten heller då kissar jag ner mig XD Ja jag vet det finns en toalett sisådär 4 m bort från datorn (och soffan) men jag orkar inte hålla på å springa fram å tillbax, redan utmattad som de e...

Kollar på MTV justnu, Peak Season, vet inte vad de e för programm egentligen. Mest slö tittar och funderar, medans foten blir tvättad av Frank..

Är hungrig undra om jag har nått som e lätt att laga...

Varför har man aldrig något att äta när man verkligen är hungrig, annars finns dett alltid nått lätt att ta när man e lite små sugen.

Känner mig instängd vill ut å parta, lol, sjuk på en tisdag det går säkert jättebra ta en drink sov 9 timmar...

Aja jag ska lokalisera mat, en cigg och min hjärna// thats all for now


Var är mina pengar???

Jag väntar på pengar från ett ställe... Skulle fått dem i Fredags men det händer fortfarande inget.

Orkar inte ringa och tjata bara, det e så segt.

Näe nu ska jag röka// thats all for now


Äntligen

Idag blev jag färdig och är ganska nöjd med utseendet på bloggen. Det blir säkert mer fixande sen men nu är jag igång. =)

Egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, det blir bara allmänt om mitt liv tror jag. Men jag tänker inte berätta några personliga detaljer. Jag vill vara anonym för att kunna vara fri i det jag skriver.

Jag vill inte att folk ska känna igen mig och veta vem jag är, jag vill ha frihet åt mina tankar och funderingar helt enkelt.

Så jag är helt enkelt PurpleHaze Chic, 20 år och bor i Gbg// thats all for now PurpleHazeChic


RSS 2.0